Община Родопи“ подарява на жителите и гостите на населените места безплатна

...
Община Родопи“ подарява на жителите и гостите на населените места безплатна
Коментари Харесай

Община „Родопи“ подарява театър на жителите и гостите на населените места за Рождество


Община „ Родопи “ подарява на жителите и гостите на обитаемоте места безплатна театрална режисура.  Комедията „ Женско царство “ ще гостува на 23 декември /петък/, от 18:00 часа  в залата на читалище „ Съзнание-1873 “. На сцената ще се качат известните артисти Искра Радева, Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев и Ивайло Калоянчев.

Спектакълът на спектакъл „ Искри и сезони “ показва класическия текст  на Ст. Л. Костов с доста комизъм, танци и песни. „ Женско царство “ е режисура за двете най-могъщи сили, които движат света – Любовта и Властта. Любовта, която ражда живота и осмисля съществуването ни и могъщата мощ на властта- от време на време непостижима за тези, които я имат и постоянно се трансформират под натиска й.

„ Елате с намерено сърце и с усмивка на разположение, смейте се с глас, пейте дружно с нас, радвайте се и ни гледайте сеира! “, канят публиката актьорите от спектакъл „ Искри и сезони “.

Община „ Родопи “  подарява това преживяване на всички по случай настъпването на Светлите Рождественски празници. Входът е свободен!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР